Torta Pavarotti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de unt,
  • 250 gr de biscuiti,
  • 250 gr de ricotta,
  • 250 gr de mascarpone,
  • 3 oua,
  • 200gr zahar.

Mod de preparare

Se sfarama biscuiti,se topeste unul si se amesteca impreuna. Separi galbenusul de albus si il bati impreuna cu zaharul pana sa topit, ricotta, mascarpone si galbenusurile le amesteci bine si adaugi si albusurile batute cu zaharul. Intr-o tava rotunda cu harti a de cuptor pui biscuiti,intinzi si presezi bine biscuiti,crema facuta din ricotta,mascarpone oua si zahar amestecate bine impreuna le adaugi peste biscuiti si le bagi la cuptorul cald la circa 160 grade pentru 35 de minute. Sper sa va placa!

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise