Luam prima turta din vafe si o punem pe vasul/talgerul in care va fi torta.
Intr-un bol aparte despartim albusurile de galbenusri, batem albusurile cu 200g de zahar pina se formeaza o masa omogena de culoare alba si nu se mai simt granulele de zahar, apoi adaugam nucile farmititate si biscuitii (inmuiati preventiv cu 50g apa calduta)amestecam cu 3 linguri cacao. Cu aceasta compozite ungem prima turta de vafe.
Deasupra punem fructele dar cit mai multe si mai mascate.
Punem a doua turta.
In alt vas batem galbenusurile cu 200g zahar, iar apoi adaugam si untul, batem totul si ungem a doua turta de vafe.
Acoperim cu a treia turta pe care o glazuram cu:
Ciocolata neagra o topim, adaugam smintina si 2 linguri cacao, glazura fiind fierbinte o turnam peste torta, dupa care se lasa putin la racit si sa da la frigider pt 5-6 ore.
E un deliciu !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise