Blaturile:
Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, cacaoa, praful de copt si esenta. Se coace la cuptorul incalzit in prealabil.
Blatul rotund este pentru capul ursuletului, iar cel dreptunghiular pentru corp,labute,nas si urechi.
Crema:
Am topit ciocolata,am amestecat-o cu frisca si nuca.
Dupa racire, blaturile se ,,croiesc'', se taie in doua, se insiropeaza si se umplu cu crema de frisca.
Se trece la ornat:
Se pregateste crema de ciocolata dupa instructiunile de pe plic.Capul ursuletului se va orna cu frisca, si restul corpului cu crema de ciocolata. Mai bine se observa din poze.
Modelul este luat de pe acest site: http://www.youtube.com/watch?v=Cv_e2pHVXYk&feature=channel
Doar ca eu am mai adus cateva modificari.
Daca urmariti filmuletul, o sa va fie si mai clar.
Acest tort l-am facut pentru ziua unui nepotel si a fost foarte incantat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise