Tort racoritor de inghetata cu capsuni si oreo

Se separa ouale in doua boluri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti oreo
  • 500 gr smantana ptr gatit
  • 6 oua
  • 1 esenta de lamaie
  • 120 gr zahar
  • 200 gr capsuni
  • 2 linguri ulei de cocos

Mod de preparare

Se separa ouale in doua boluri.

Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos.

Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia.

Amestecam frisca cu galbenusurile, esenta de lamaie si incorporam usor albusurile batute bezea.

Oprim cativa biscuiti si cateva capsune pentru decor apoi rupem biscuitii in bucati mici, taiem capsunile si incorporam in compozitie.

Tunam compozitia intr-o tava de copt detasbila tapetata cu hartie de copt, ornam deasupra cu jumatati de biscuiti si capsuni si apoi dam la congelator circa 3 ore.

Pofta buna !

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise