Tort pinguin in forma de inima

Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat :
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 120 g faina
  • 30 g cacao
  • Praf de copt.
  • Umplutura:
  • nutella.
  • frisca.

Mod de preparare

Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Dai prin sita, faina, cacaua si praful de copt si pui cate putin in compozitie si omogenizezi bine. Se pune in tava 35 x 35c, tapetata cu hartie si intinzi uniform compozitia. Se da la cuptor la 180 grade C, timp de 10-15 minute. Cand e gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Odata racita, se decupeaza inimile, se unge o inima cu nutella se pune frisca batuta, apoi o alta inima, din nou nutella, un strat de frisca si tot asa pana terminam tortul si se orneaza cu frisca. Reteta clasica e blat- nutella- frisca- blat si orneaza cu zahar pudra sau cine termina cu nutella si frisca ca sa fie mai gustos si frumos.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise