Se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort, de preferinta cu diametrul de 24 cm.Se incinge cuptorul. Pentru blat se separa ouale. Intr-un castron se amesteca branza cu laptele. Se inglobeaza galbenusurile, urmate de praful de budinca si zaharul vanilat, dizolvat in prealabil in zeama de lamaie. Se adauga apoi albusul batut bezea cu zahar si se inglobeaza si el in compozitie. Se toarna compozitia obtinuta in forma si se niveleaza.
Inelele de ananas se lasa sa se scurga, se taie jumatati si se incrusteaza usor in compozitia de branza. Se coace la mijlocul cuptorului pentru 60-70\'. Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin.
Se decojeste banana si se taie felii. Se taie pepenele in jumatati si se scot bile de pulpa cu instrumentul pentru portionat inghetata. Se spala smochinele, se decojesc si se taie felii subtiri. Se taie jumatati rodiile si se scot samburii cu lingura.
Se repartizeaza fructele pe suprafata tortului si se aplica o glazura de gelatina pentru a stabiliza fructele. Se da la frigider 2 ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise