Incingeti cuptorul la 200grade. Amestecati untul cu 100g zahar pana rezulta o compozitie cremoasa. Separati ouale si bateti galbenusurile in compozitia de unt. Adaugati faina, cacaoa si praful de copt usor, esenta de vanilie si laptele. Impartiti coca in doua.
Bateti bine albusurile cu 200g zahar pana devine o crema batoasa. Intr-o tava unsa cu unt si faina, puneti jumatate din coca iar deasupra jumatate din albusuri. Presarati o parte din fulgii de migdale. Dati la copt pentru 30-35 de minute pana albusurile devin aurii-maro. Repetati procedura cu restul de coca.
Bateti frisca cu zaharul. Adaugati mascarpone si formati o crema fina.
Insiropati blaturile de cacao cu sirop format din zeama de la portocale, lamaie amestecate cu zahar dupa gust.
Asezati primul blat cu bezeaua jos, puneti crema de frisca, capsuni felii, apoi celalalt blat cu bezeaua in sus. Decorati dupa bunul plac.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise