1. Cu o vreme inainte de a incepe tortul se pune gelatina in 100ml aparece si se lasa pana absoarbe toata apa.
2. Galbenusurile se amesteca cu 125 g zahar
3. Albusurile se bat cu 125 g zahar
4. se pun la foc 200 ml lapte pana se incalzeste dupa care se amesteca cu galbenusile (punct 2) si trebuie sa iasa ca o budinca. Apoi se adauga albusul (punct 3) si gelatina (punct 1).
5. se ia de pe foc si daca vrei sa pui si cacao separi in trei continutul si o parte o omogenizezi cu o lingurita de cacao
6. se pune in oala in care preferi sa-l tii partea galbena, partea maro si iar galbena.
7. se da la frigider cel putin 12 ore inainte de al scoate din cratita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise