Tort krantz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri de ulei
  • 2 pachete de unt fara sare
  • cacao si mirosuri.

Mod de preparare

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt intr-o tava lunga imbracata cu firtie de copt si se da la cuptor pentru 45 de minute.Intre timp se face siropul din 2 canu de zafar si o cana de apa.Se fierbe pina ce s-a dizolvat zaharul se adauga esenta de rom si se da la rece.Adoua zi se taie blatul si se insiropeaza apoi se pune intrcalat crema facuta din cele 2 pachete de unt cu o cana de zahar farin.Se asambleaza tortul dupa care se pune o glazura din caramel facuta din o cana de zahar topit si mina de nuci sau alune.Se imbraca tortul cu aceasta glazura si se orneaza dupa gust.Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise