Zaharul se fierbe cu cacao pina se leaga putin;se lasa sa se raceasca cam 10 min si se adauga pe rind galbenusurile
Compozitia se imparte in doua
Blatul :
-in prima jumatate se pune faina si se coace in cratita tapetata cu hirtie ,in cuptor incalzit in prealabil ,la foc mic.
Crema :
-in a doua jumatate se aduga albusurile batute spuma tare ; se adauga untul frecat spuma
Se iau citeva linguri din compozitie pentru ornat
Restul se amesteca cu fructele si nucile(toate sau o parte din ele,cum va place)-
Blatul se taie in doua ,se pune crema si se acopera cu restul de crema fara fructe
Daca vreti il puteti pudra cu cacao sau orna cu frisca
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise