Preparam blatul:batem spuma albusurile cu zaharul,adaugam pe rand cate un galbenus ,adaugam uleiul.Intr-un bol cernem faina cu praful de copt si in altul amestecam cacaoa cu cele 3 lg de colorant.Punem jumatate de faina in compoztia de oua,apoi jumatate de compozitie de cacaoa pana se incorporeaza totul.Dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40min.Dupa ce s-a racit taiem blatul in 3.
Crema 1 : punem samantana pentru frisca pe foc si atunci cand s-a incalzit punem ciocolata rupta bucatele.Dupa ce s-a topit o dam la rece pentru macar 6 ore.Cand e rece o batem spuma.Gelatina e in cazul cand nu se intareste .
Crema 2 : se face budinca conform instructiunilor,Se bate frisca spuma si se amesteca amandoua.
Se asambleaza tortul.Eu deasupra am pus pasta de zahar-primul tort imbracat in pasta de zahar
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise