Se face un sirop din apa cu zahar si zahar vanilat.Cand clocoteste, se adauga nucile si cacao.Mai dai un clocot, lasi sa se raceasca, dupa care adaugi galbenusurile,unul cate unul, iar la final albusurile batute spuma.Asezi compozitia in tava de tort, unsa cu unt,tapetata cu faina. Dai la cuptor pentru 30-45 minute(in functie de cuptor).Dupa ce se raceste, intinzi crema.
Crema:
Untul cu zaharul si esenta de rom le dai pe foc.Adaugi faina,amidonul, cacao. Fierbi pana se indeseste (ca magiunul). Lasi sa se raceasca putin, apoi intinzi peste blat.Tai felii de tort, dupa ce lasi cateva ore la frigider.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise