Tort diplomat cu fructe

Timp pregatire
750 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr. piscoturi
  • - 150 gr. branza de vaci
  • - 150 gr. zahar pudra
  • - esenta de vanilie
  • - 200 ml. frisca
  • - 500 gr.iaurt
  • - 2 plicuri gelatina
  • - piersici din compot

Mod de preparare

Tapetam o forma de tort cu marginile detasabile cu piscoturi inmuiate in compot de piersici. Se pun piscoturi si pe margini si pe fundul tavii.

Gelatina se pune la hidratat in 200 ml. suc de fructe, apoi se pune pe foc la topit, fara sa o lasam sa fiarba.

Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga esenta de vanilie, iaurtul, gelatina si frisca batuta tare. Se pun si fructele taiate cubulete.

Se toarna aceasta compozitie peste piscoturile din tava.

Punem si deasupra peste compozitie un rand de piscoturi inmuiate in suc de fructe.

Se da la rece peste noapte.

Se detaseaza marginile tavii si se decoreaza dupa plac.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise