Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand continuu pana se ajunge la consistenta unei ciulama. Se dilueaza gelatina intr-o cana apa oparita. Calduta se amesteca cu ciulamaua care este putin racita si se lasa la rece.
Albusurile se bat spuma cu restul de zahar si cu coaja de portocala. Se amesteca aceste albusuri cu compozitia de mai sus rece peste care se adauga 500g frisca si se amesteca bine. Intr-o forma se adauga celofan, apoi fructele taiate. Se toarna compozitia obtinuta, apoi se pun piscoturile de sampanie, se inveleste cu celofanul, se da la rece pana a doua zi. Se scoate pe platou si se orneaza cu frisca si ciocolata rasa sau fructe dupa preferinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise