Blatul: se topesc margarina,laptele,zaharul,cacao si romul;se lasa la racit,apoi se adauga galbenusurile,faina,nuca si la urma albusurile batute spuma;se coace la 180 grade 45 minute,se lasa la racit si se taie in doua;se insiropeaza fiecare jumatate de blat.
Crema:se topeste ciocolata in frisca nebatuta,se adauga nucile si untul,apoi se trage de pe foc si se amesteca pana la omogenizare;se lasa o ora la racit,apoi se monteaza tortul:blat,crema,blat,crema.Se decoreaza cu frisca batuta,ciocolata rasa,etc.,dupa imaginatia fiecaruia.Se serveste dupa ce s-a odihnit cateva ore la frigider.Cantitatea de alcool este minima,poate fi servita si de copii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise