Mod de preparare
1.Ouale se bat bine cu faina si lapte, apoi se prajesc in ulei 6-8 omlete.
2.Ceapa curatata si taiata marunt se soteaza 2-3 minute in uleiul incins, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si se fierbe pe foc mic cca 30 de minute, sa scada bine. Se potriveste gustul de sare si se adauga patrunjel verde tocat.
3.Pe fundul formei de copt se pune putin sos si apoi se asaza straturi alternative de omleta, se presara branza, bucatele de sunca, se presara cascaval ras. Se repeta, terminand cu o omleta.
4.„Tortul” se imbraca cu sosul de rosii si se coace cca 30 de minute in cuptorul incins dinainte la 180˚C.
Se serveste cu salata verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise