Se bat ouale bine si se adauga treptat zaharul pina devin o spuma mai deschisa se micsoreaza viteza mixerului si se adauga treptat restul ingridentelor.
Se unge o tava usor se toarna compozitia in tava si se da la copt in cuptor incalzit dinainte la 180 de grade.
Se coace c-am 35 de minute sau pina scobitoarea iese uscata.
O lasam sa se raceasca si putem servi.Eu am uns-o cu frisca si am presarat bombonele colorate.
Este o prajitura simpla si foarte gustoasa si usor de facut.
Important de mentionat este o prajitura usoara caci nu contine faina si nici gluten este preferabila si in cazuri de dieta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise