1. Se pun la inmuiat stafidele in rom, pentru cca 3o min.Merele se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu zaharul si 500 ml apa.
2. Cand merele sunt fierte se adauga budinca ( topita in prealabil in 100 ml apa) si se mai lasa la fiert 2-3 minute, dupa care se opreste focul se adauga stafidele si scortisoara..
3. Intr-o tava se pune un rand de biscuiti, unul din crema de mere si se alterneaza asfel cam 3-4 randuri, avand grija ca deasupra sa ramana un strat de mere.
( eu am trisat putin si am pus pe ultimul rand de biscuiti si finetti si abia apoi crema de mere :) ).
Se serveste rece!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise