Tort de mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Mod de preparare

Se scobesc merele de seminte. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile batute spuma tare cu zaharul, adaugam trepta galbenusurile, 100gr de nuci macinate,si faina. Se aseaza merele in cratita (depinde cat este de mare cratita). Se pune printre mere margarina. Merele se umple cu nuci si gem, si 100 grame zahar topit deasupra merelor. Se toarna batul deasupra si se baga la cuptor 45 minute (depinde de cuptor daca arde, puteti lasa mai putin). Se lasa de seara pana dimineata. A doua zi se orneaza cu frisca.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise