Tort de fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • se coace un blat de tort intr o tava de prajitura din 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina .Fiecare il poate prepara dupa marimea tavii pe care o foloseste de obicei
  • Blat: 6 oua 10 linguri de zahar 100 gr faina
  • Crema: 4 galbenusuri, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte, 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca

Mod de preparare

Crema: se fierb 4 galbenuse, 180 gr zahar, 2 linguri faina, 300 ml lapte si dupa ce se raceste se amesteca cu 1/2 kg. frisca, 2 plicuri de gelatina plus un intaritor de frisca. In tava in care s a copt blatul se aseaza pe un celofan uns fructele tot ce vrei, se pune crema.

Blatul se taie in doua, se pune peste crema, iar se aseaza un rand de fructe, crema si urmatorul blat. Se da la rece iar dupa citeva ore pe o planseta se rastoarna invers si se trage celofanul de pe ea. Este un tort usor si foarte bun.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise