Tort de ciocolata in 3 straturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tort de ciocolata in 3 straturi

Ingrediente

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • Stratul de ciocolata amaruie :
  • 125 ml smantana
  • 180 gr. ciocolata amaruie
  • 10 gr. gelatina
  • 110 ml, frisca
  • Stratul de ciocolata cu lapte:
  • 125 ml smantana
  • 200 gr. ciocolata cu lapte
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca
  • Stratul de ciocolata alba:
  • 125 ml smantana
  • 300 gr. ciocolata alba
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca

Mod de preparare

Se pune smantana pe foc, cand incepe sa fiarba se pune ciocolata rasa.

Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata.

Se ia de pe foc si se adauga gelatina.

Se amesteca pana se ingrasa putin.

Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta.

Se pune primul strat de ciocolata peste blat si se lasa la frigider pana se intareste,urmand apoi stratul urmator..

Se orneaza dupa bunul plac.

Pofta buna :) !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise