Cele 250 gr ciocolata se topesc pe foc mic si se amesteca usor cu untul moale care se va topi singur.
4 albusuri se bat bine apoi se adauga treptat 100 gr zahar tos si se bate in continuare , aproape pana la topirea zaharului.
Se adauga 2 oua peste cele 4 galbenusuri ramase, 75 gr zahar tos, coaja de portocala si lichiorul, si se amesteca.Se adauga apoi peste aceasta compozitie albusurile batute si ciocolata topita.
Se pune compozitia in forma de copt , tapetata cu hartie de copt, si se da la cuptor pt 30-35 min, la foc potrivit.Cuptorul trebuie incalzit in prealabil.
Se scoate din tava , si se poate servi cu frisca deasupra , peste care se pudreaza cacao si se adauga fructe de padure, de preferinta fragi sau zmeura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise