Tort de biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 pachet de unt
  • cacao
  • 3 pachete biscuiti

Mod de preparare

Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta si se vede fundul oalei, se lasa la racit si apoi se freaca un pachet de unt sau margarina bunica cu crema in care in prealabil s-a pus cacao, eu am pus nes dizolvat in putina cafea, cafea pe care am pregatit-o pentru insiropat biscuitii, apoi se aseaza biscuitii pe tava, depinde ce fel de tavi aveti, la mine intrau 2 randuri de cate 6 biscuiti si in inaltime cat va tine crema, am pus cam 6 straturi!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise