Bezeaua: se bat albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie 800 g zahar. din aceasta spuma se coc pe hartie de copt aproximativ 10 foi, la 100oC timp de 30-40 de minute fiecare foaie.
Crema: Se freaca bine untul, pana cand iese toata apa din el. Intr-un vas se fierb 125 g zahar cu 275 ml apa si cacao pana cand se obtine o pasta de consistenta smantanii. Se da la rece. Dupa ce s-a racit, aceasta pasta se adauga putin cate putin peste untul batut spuma si se amesteca bine. Se adauga pe rand 7 galbenusuri. Fiecare foaie de bezea este unsa cu crema. Foaia de deasupra se unge tot cu crema, la fel si marginile. Se presara nuca pisata. Se da la rece 12 ore
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise