se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigider
punem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 min
batem frisca lichida bine ,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca batuta
scoatem si iaurtul cu zaharul din frigider si il amestecam cu frisca si gelatina
dam totul la frigider si pregatim asmablarea tortului
intr-o oala sau un castron adanc si care are forma mai rotunda ca tortul sa iese cat mai rotund in forma de cupola
punem folie pe toata suprafata castronului si punem alternativ feli de rulada ,mai intai pe fundul castrnuluisi dupa treptat pe marginile din lateral cate un rand
dupa ce am pus feliile de rulada impartim crema din frisca si iaurt in 3
punem un rand de grema de frisca un rand de caise ,un rand de frisca ,un rand de ananas si la sfarsit restul de frisca
acoperim la final cu un strat de feli de rulada
dam la frigide 10 ore si dupa rasturnam tortul si o sa ave-ti o surpriza frumoasa
pofta buna si sper sa va placa!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise