tort cu mousse de zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de cacao(cumparat)
  • 300 g zmeura
  • 4 lg zahar
  • 400 g frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g gelatina
  • glazura de ciocolata(dr.Oetker)

Mod de preparare

Zmeura se paseaza cu blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.

Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).

Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise