Tort cu mere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat;
  • 6-8 mere mari
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 praf copt
  • 2-3 cuburi ciocolata menaj
  • dulceata de visine de preferina
  • miez de nuca.

Mod de preparare

Merele se curata si se scoate cotorul,se umple cu dulceata si miez de nuca.

Separat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,galbenusurile apoi faina si praful de copt.

Merele se aseaza in tava,iar peste ele se aseaza compozitia si se introduce la cuptor

Cand este gata se scoate si se lasa la racit.

Ciocolata se topeste pe abur pana se obtine o glajura care se toarna peste blat.

Se presara nuca de cocos.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise