Tort cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 kg. mere
  • unt
  • gem (de care ai)

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se scobesc de seminte. Se unge tava cu unt si se aseaza merele unul langa altul (daca sunt prea mari se taie jumatati). Se umple scobitura cu gem. Cele 6 albuse se bat spuma tare (sa nu curga cand intorci vasul) impreuna cu zaharul. Adaugi galbenusele si faina pe care o pui in ploaie.T orni acest blat peste merele din tava si o bagi la cuptor. Este gata atunci cand bagi o scobitoare in blat si iese curata. Dupa ce e gata rastorni tava pe un platou. Rece ornezi cu budinca si frisca.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise