Tort cu inimioare

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua,
  • 10 linguri de zahar,
  • 8 linguri de faina,
  • 2 linguri cacao un praf de copt.
  • Crema:
  • 5 oua,
  • 300 gr.zahar ,
  • 4 linguri de cacao,,o margarina ,o ciocolata cu lapte.decor 200 ml.frisca o ciocolata.

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, amestecand usor, se adauga faina, cacaua si praful de copt se pune in forma rotunda tapetata si se da la cuptor amestecul. Cand e copt se taie in 3 felii si se insiropeaza cu un sirop facut din apa si zahar. Pentru crema se bat ouale cu zahar pe aburi se pune cacaua si se lasa pana se ingroasa. Cand crema e rece se adauga la o margarina frecata spuma. Ce intinde crema peste blaturi si se rade si o ciocolata peste crema. Se topeste o ciocolata si se pune pe o farfurie unsa cu margarina se lasa sa se raceasca apoi se taie cu forma inimioare.se orneaza tortul cu frisca si cu inimioare .

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise