Speli lamaia,razuiesticoaja si storci sucul.Dizolvi gelatina si o amesteci cu 2 linguride iaurt,dupa care pui totul in iaurt.Topesti untul si il amesteci cu biscuitii sfaramati.Intr-o forma de tort(22 cm)pui hartie de copt.Cu mana,asezi biscuitii si untul si presezi astfel incat sa intinzi pe toata suprafata formei si sa faci un fel de blat.Bati frisca si o amesteci apoi cu crema de iaurt si pui peste biscuiti.Dai tava la frigider pentru 3 ore.Dupa cele 3 ore,desprinzimarginile si asezi blatul pe platou.Va iesi perfect alb si rotund incat nu-ti ramane decat sa-l decorezi cu fructe
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise