Tort cu iaurt de fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat: 4oua, 4 linguri zahar, 4linguri faina
  • Pt crema: un pahar mare cu iaurt de capsuni (375g), 500 ml frisca, 1 plic gelatina alba

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor pt 30-40 de minute.

Se bat 375 ml frisca, apoi se adauga iaurtul de capsuni. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pachet si se toarna peste compozitia cu frisca. Blatul copt si racit se pune intr-o tava detasabila si se toarna compozitia de mai sus. Se baga la frigider 3-4 ore, apoi se orneaza cu restul de frisca batuta dupa inspiratie.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise