Tort cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort cu fructe

Ingrediente

  • Blat pentru tort
  • Crema pentru prajituri (Dr. Oetker-fructe de padure)
  • 3 banane,4-5 kiwi (sau alte fructe la alegere)
  • Frisca Hulala Mare
  • decoratiuni pentru tort Dr. Oetker (inimioare sau literele alfabetului)

Mod de preparare

Blatul pentru tort, gata feliat, se stropeste peste tot cu apa cu zahar. Se prepara crema pentru prajituri conform instructiunilor de pe ambalajul acesteia si se umple tortul cu ea. Apoi, se prepara frisca si se lasa la racit in frigider, intre timp se taie fructele si se umple tortul cu ele, insa o parte din ele lasandu-se si pentru ornat. Dupa se orneaza tortul cu frisca, restul fructelor care au ramas se pun deasupra tortului. Daca doriti puteti presara decoratiuni pentru tort in forma de inimioara.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise