TORT CU FRISCA SI CU ANANAS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 OUA
  • 1-1/14 PAHAR ZAHAR
  • 1 CEASCA DE ULEI
  • 250GR DE FAINA
  • 1 PRAF DE COPT
  • 1 CUTIE DE ANANAS
  • 1CUTIE DE FRISCA HULALA
  • 1VARF DE CUTIT DE BICARBONAT STINS IN ZEAMA DE LAMAIE.

Mod de preparare

Albusurile batute spuma cu 4 linguri de apa rece, se adauga zaharul treptat. Se adauga galbenusurile, uleiul si faina in ploaie. e unge cratita cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia la foc potrivit. Zeama de la ananas se amesteca cu o fiola de vanilie si si zahar vanilat si se incalzesc putin pe foc. Acesta este siropul. Se taie blatul in trei. Se insiropeaza prima foaie, se pun frisca si bucati de ananas taiate marunt. La fel se procedeaza si cu foile urmatoare. Se orneaza cu frisca si ananas.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise