Tort cu crema din fructe de padure

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa
Tort cu crema din fructe de padure

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 praf copt.
  • Crema:
  • 1 kg frisca lichida, 2 pliculete intaritor frisca, fructe de padure (mure, zmeura , afine).
  • Glazura:
  • Ciocolata menaj si frisca pentru ornat.

Mod de preparare

Blatul: Se bat albusurile spuma tare apoi se adauga zaharul, galbenusurile si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Cand e copt il scoatem si il lasam la racit apoi il taiem in doua, il insiropam si punem crema.

Crema: batem frisca tare apoi adaugam intaritorul si spre final fructele de padure. Ungem tortul apoi ornam cum ne place. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise