Tort cu crema de capsuni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca: 150 gr. zahar pudra
  • 4 galbanusuri
  • 250 gr. nuci pisate
  • 4 albusuri. Pentru crema: 500 gr. frisca
  • zahar vanilat
  • 500 gr. capsuni
  • ciocolata rasa pentru decor

Mod de preparare

Se bate zaharul pudra cu galbanusurile si se adauga nucile. Se bat albusurile si se adauga la galbenusuri. Se pune coca intr-o forma rotunda in cuptor ( 175°C, 30 min )

Se bate frisca cu zahar vanilat si apoi se adauga capsunile. Se pune crema pe blatul racit si se decoreaza cu ciocolata. In loc de capsuni, se pot folosi si alte fructe.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise