Tort cu capsuni si caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat de tort:
  • 4 oua, o cana de zahar, un praf de zahar vanilat,
  • o canita (de cafea) cu ulei,
  • o cana si jumatate de faina
  • un praf de copt
  • 2 linguri lapte
  • Crema:
  • un plic de crema pentru prajituri
  • 250 ml lapte
  • Fructe:
  • 300 g capsuni
  • 2 caise

Mod de preparare

Blatul:

ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza

bine,se adauga uleiul ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt nestins, apoi 2 linguri de lapte daca iese prea tare compozitia.

Se coace in forma rotunda de tort, unsa cu ulei si

tapetata cu faina.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Crema:

se prepara conform instuctiunilor de pe plic,

si se lasa in frigider pina se raceste blatul.

Cind blatul s-a racit, se pune crema peste blat, se aseaza fructele dupa cum dorim, apoi cu putina crema ramasa se orneaza platoul cu tort.

Se lasa la frigider cca o ora inainte de servire.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise