Tort cu biscuiti intregi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crema:
  • 2 pachete cacao ( dr. oetker)
  • 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker)
  • 4 pachete margarina unirea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 litri cafea ( indulcita)
  • 3 pachete biscuiti petit beure duble
  • 2.3 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Margarina se topeste la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cacao. Se adauga dupa gust esenta de rom.

Biscuitii se inmoaie in cafeaua indulcita dupa gust.

Se asaza in tava cate un rand de biscuiti inmuiati in cafea si un strat de crema, peste stratul de crema se pot pune alune, nuci, nuca de cocos pisate bine.

Se lasa la frigider 2 ore.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise