Am amestecat praful de budinca cu zaharul si cateva linguri de suc, dupa care am adaugat restul de lichid si apoi le-am pus la fiert; am lasat budinca pe foc, amestecand cu un tel in forma de para, pana a inceput sa se ingroase.
Budinca, racorita timp de 15 minute, am amestecat-o cu merele. Am uns o forma de copt cu margarina, am captusit-o cu pesmet si am turnat compozitia cu mere. Am nivelat si am introdus forma in cuptorul preincalzit, la foc mic, cca 30 de minute.
Intre timp am batut bine zaharul cu uleiul si sarea apoi si cu apa, vanilia, bicarbonatul stins cu otet. Am pus mai apoi si faina cernuta cu praful de copt si cacaua si am mixat bine, pentru incorporare. Compozitia rezultata e destul de fluida. Am scos forma din cuptor, am turnat deasupra compozitia de blat si am copt tortul la 180 de grade, cca 40 de minute. Pentru siguranta faceti testul scobitorii.
A doua zi l-am rasturnat pe un platou. Eu l-am si insiropat putin, cu suc de ananas, inainte de a-l rasturna. L-am ornat cu frisca si un rest dintr-o glazura de ciocolata pe care am folosit-o la alt tort.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise