blat
5 albușe se bat cu 10 linguri de zahar puse treptat cate o lingura, se adauga in bezea cateva picaturi de helas (in timp ce se bate), se adauga 100g cocos, 1 lingura de faina. se fac 2 foi. se coc la foc domol.
crema
10 galbenușuri, 100 g zahar, se fierb pe abur. cand se racește se pune crema rezultata in o margarina Rama care se inmoaie cu lingura. se imperte crema in doua, in una se pune finetti, in cealalta se pun 3 pliculețe vanilie.
aranjare
blat, crema maro, crema galbena, blat, crema maro, crema galbena, deasupra se orneaza cu frișca
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise