Tort cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • blat
  • 10 albușe, 20 linguri de zahar, 200 g cocos, 2 linguri faina, puțin helas
  • crema
  • 10 galbenușuri, 100g zahar, o margarina Rama, 50g finetti, 3 pliculețe vanilie.

Mod de preparare

blat

5 albușe se bat cu 10 linguri de zahar puse treptat cate o lingura, se adauga in bezea cateva picaturi de helas (in timp ce se bate), se adauga 100g cocos, 1 lingura de faina. se fac 2 foi. se coc la foc domol.

crema

10 galbenușuri, 100 g zahar, se fierb pe abur. cand se racește se pune crema rezultata in o margarina Rama care se inmoaie cu lingura. se imperte crema in doua, in una se pune finetti, in cealalta se pun 3 pliculețe vanilie.

aranjare

blat, crema maro, crema galbena, blat, crema maro, crema galbena, deasupra se orneaza cu frișca

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise