Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul apoi galbenusurile.Separat se amesteca faina cu cacao si ness-ul,se adauga in compozitie si se amesteca cu o lingura usor de jos in sus.Se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor la foc mediu.
Crema:se freaca galbenusurile cu zaharul pe aburi pana se ingroasa,se ia de pe foc si se pun pliculetele de capuccino,se freaca margarina si se adauga treptat compozitia cand s-a racit.
Sirop:se amesteca toate ingredientele, se fierbe pana la dizolvarea zaharului,se lasa la racit si se insiropeaza blatul taiat in doua.
Se umple cu crema si se orneaza cu frisca dupa imaginatia fiecaruia
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise