Tort Buturuga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 lnguri zahar
  • 8 lpnguri ulei
  • 8 linguri faina
  • 4 plcuri de crema de ciocolata cu rom de la Dr.Oetker(pentru fiecare plic aveti nevoie de 250ml lapte si 3-4 linguri de zahar)
  • coaja de la o portocala si o punga de sugus(luati o punga mai mare pentru a avea mai multe culori;eu am luat una de 80 g si nu avea toate culorile)

Mod de preparare

Se prepara blatul astfel:ouale se separa si se amesteca galbenusurile cu uleiul si zaharul,albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu galbenusurile,care se amesteca apoi cu faina si coaja de portocala.

Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Se asmbleaza tortul si ii dati o forma de buturuga taind un pic din tortul asamblat si faceti din sugus tufe de flori(eu am facut cativa tranafiri).

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise