Taiati tofu in felii de 1-2 centimetri, apoi taiati din nou in baghete de 1-2 cm latime. Puneti tofu intr-un bol si turnati peste el supa de legume. Puneti deoparte pentru a se imbiba cu supa.
Intr-un bol separat, amestecati faina, drojdia uscata, sarea, piperul, salvia si boia iute.
Incingeti uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare.
Indepartati bucatile de tofu din supa de legume si scurgeti supa ramasa (dar nu chiar toata). Dati bucatile prin a amestecul de faina si condimente (este posibil sa fie nevoie sa dati tofu prin acel amestec de doua ori ca sa fie uscat invelisul). Puneti tofu in tigaia cu ulei incins, prajiti pana ce devine crocant si rumen pe toate partile. Adaugati mai mult ulei daca este nevoie.
Se serveste cu orez curry si broccoli cu usturoi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise