Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Intr-o craticioara mai incapatoare punem uleiul la incins, dupa care adaugam bucatele de carne, pe care le calim vreo 5 minute. Adaugam vinul si acoperim vasul pentru a fierbe inabusit, carnea.
Dupa ce s-a evaporat lichidul din craticioara adaugam carnaciorii si acoperim din nou vasul pentru aproximativ 10 minute.
Adaugam pasta de tomate, boiaua de ardei, cimbrul, sarea si piperul dupa gust si lasam vasul la foc mic pentru inca 10-15 minute.
Intre timp preparam mamaliguta si ouale ochiuri.
Cand este totul gata, montam pe o farfurie si radem deasupra branza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise