Tochitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr carne de porc;
  • -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar);
  • -1 ceapă;
  • -3 căţei de usturoi;
  • -1 ardei roşu;
  • -1 morcov;
  • -1 lingură bulion;
  • -2 căni de apă sau supă de pui;
  • -ulei;
  • -piper boabe;
  • -foi de dafin;
  • -sare;
  • -cimbru;
  • -boia dulce/iute.

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc intr-o oala, iar cand acestea s-au rumenit se adauga carnea de porc taiata cubulete. In cazul in care carnea de porc are os, se dezoseaza cu grija. Se adauga peste 2 cani de apa sau supa de pui si se lasa la fiert. Carnatii, morcovii si usturoiul se taie rondele si se rostogolesc in oala. Se adauga o lingura de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul si boia dulce sau iute dupa gust. Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand carnea este gata si morcovul a fiert.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise