Tochitura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1,300 kg ceafa de porc
  • -200 g bulion
  • -500 g suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se prajeste in ulei pana se rumeneste, apoi se pun doua cani de apa si se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a patruns. Se pun foile de dafin, bulionul dizolvat cu apa rece si sucul de rosii, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute, dupa care se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte, oua prajite si branza de oaie rasa deasupra.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise