Tocanita Stroganoff cu garnitura de orez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr. muschi de vitel
  • - 1 ceapa mai mare
  • - 400 gr. ciupreci
  • - 200 ml smantana
  • - 2 lingurite mustar
  • - 5 linguri bulion ( optional)
  • - 4 castraveciori murati
  • - sare si piper
  • - marar pentru ornat

Mod de preparare

Muschiul de vitel se taie fasiute ( cam de lungimea si grosimea unui deget) si se pune la prajit intr-o cratita in care s-a pus aprox 2 linguri de ulei. Carnea trebuie sa se inmoaie, sa fie bine patrunsa.

Se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile ( eu am pus ciuperci congelate) si se lasa la fiert in sucul propriu pana se inmoaie legumele.Apoi se adauga smantana si se mai fierbe aprox. 5 min, dupa care se adauga mustarul si bulionul. Se mai fierbe putin pana se creeaza sosul cremos.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper

Castraveciorii murati se taie fasii si se adauga la sfarsit in tocanita.

Separat, se fierbe orezul in apa cu sare.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise