Tocanita poloneza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 ceapa mare
  • -3 morcovi mari
  • -2 1/2 kg cartofi
  • -300 ml suc de rosii
  • -5 carnati Cabanos
  • -1 lingurita de secretul gustului
  • -1 tub de branza topita cu unt
  • -1 cutie de 400 ml de smantana

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba putin. Apoi punem morcovii taiati felii si-i lasam sa fiarba pana se moaie putin. Se pun cartofii taiati cubulete mai mari si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierti turnam sucul de rosii. In timpul acesta am taiat carnatii rondele si i-am prajit. Punem si carnatii. Amestecam. Lasam sa fiarba putin si punem usor smantana, apoi secretul gustului si branza topita si amestecam sa se topeasca branza.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise