tocanita olteneasca de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800gr carne porc
  • 100gr ceapa
  • 500gr rosii(rosii in bulion)
  • 100gr ulei(untura)
  • 10gr sare si putin piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele care se rumenesc in uleiul incins,se adauga ceapa,dupa ce se inmoaie se adauga bulionul,sarea,piperul,se lasa sa fiarba inabusit cu capac.La final se pune patrunjel!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise