TOCANITA LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta mancare, este din Ardeal, in copilarie, mama o facea des si mie, imi placea tare mult.
  • Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra), 5 cepe, 1 cana pt ceai cu bulion, 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei, sare, piper dupa gust, 5 catei usturoi, 100 g untura(sau o cescuta ulei), patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Carnea,spalata, taiata cubulete, se inabuse in untura, adaugam ceapa solzisori, usturoiul dat prin presa sau maruntit cu cutitul. Dupa ce se rumeneste ceapa, se adauga o cana de apa calda, pasta de ardei, bulionul, potrivim de sare si piper, lasam sa fiarba pe foc, iar spre sfarsit dam la cuptor, pt 15-20 minute. Cand este gata, presaram patrunjel tocat. Se serveste cu mammaliguta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise