Se pune ceapa la calit in ulei de masline intr-o cratita de fiert subpresiune.
Cand ceapa devine sticloasa se adauga boia de ardei si carnea de pui; se mai lasa 4-5 minute .
Se adauga apa numai cat sa acopere carnea, se poriveste de sare si piper.
Se fierbe 30 de minute.
La sfarsitul fierberii se adauga frunza de patrunjel taiata marunt.
Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga la mancare; se lasa sa mai dea cateva clocote pana s-a ingrosat tocana.
Se serveste cu piureu de cartofi, orez,mamaliguta,nocherli.
Eu am servit-o cu hrisca fiarta in apa cu sare si ulei si salata de laptuci.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise